The Old Oak Inn

The Old Oak Inn er en Inn ejet af Durlan Elendil.

Når du kommer ind af døren der er lavet af træ og det ligner en stor rund skive som på en vintønde træder du ind i et stort lokale med varmt træ overalt.
Store borde er placeret rundt omkring, træet ser meget solidt ud, der er ingen bark men det ser naturligt ud, næsten intet ser slibet eller behandlet ud som menneskene normalt ville gøre.
Hver stol ligner en rimelig solid høvdinge agtig stol, lavet af samme træ som bordet, brede armlæn man kan lægge armene på. Men ikke så stort at man ikke kan nå jorden.
Op ad den ene væg i Innen ser man en kamin, der er hvad der ser ud til at en magisk kugle af varmt lys der lyser hele innen op i et blødt lys.
Væggene skinner med lys af mange forskellige farver som lavet med magi, det giver mere stemning end egentlig lys.
Et sted står en bred desk i samme træ som bordene både knudret og og det virker en anelse levende og naturlig som det stadig sad på et træ. Bag denne desk står Innen´s indehaver Durlan.
Uden til den anden side modsat kaminen ligger en række blade i overdimensioneret form, de er klare og grønne og så store at en elver eller et menneske kan stå på den. Hvis nogen gjorde det ville den løfte sig i vejret op til den næste etage op ovre det høje loft.
Oppe på den næste etage ligger hvad der ligner en masse hængekøjer en masse grene af forskellig art lidt i stil med trolde grene men mindre “forvirrede” er skelettet af hver af disse hængekøjer. Over disse grene ligger blade af en hver art alle bløde, naturlige blade som i sommer ikke efterårets faldne blade. De er i mange forskellige farver. Hver af disse hængekøjer hænger suspenderet frit i luften med magi og udgør Innens senge hvis folk ønsker at betale for en overnatning. De er designet til magisk blot at folde sig ud og give mere plads hvis der skal være plads til 2 eller 3 skabninger, ellers ville de pakke sig sammen behageligt omkring en enkelt gæst.

The Old Oak Inn

Strange Seas - Stranger Lands Asselberghs